Roel Mulder – Zomerfeest-magazine

Zomerfeest-magazine

Het Zomerfeest in Gorinchem bestaat veertig jaar. Vandaar een eenmalig magazine boordevol verhalen over de artiesten, vrijwilligers en bezoekers. Ik mocht de redactie doen, inclusief het schrijven van diverse leuke artikelen.

Nu het Zomerfeest in zijn huidige vorm veertig jaar bestaat, pakt ze juist deze zomer extra uit. Veertig jaar betekent door de jaren heen een enorm aantal aan artiesten, vrijwilligers en bezoekers. Uiteraard heeft alles en iedereen zijn eigen verhaal. Alles bekeken door eenieder zijn eigen bril. Daarom heeft het Zomerfeest de mooiste verhalen opgeschreven en gebundeld in een speciaal Zomerfeest-jubileummagazine. Met onder andere zomerfeestliefdes (gedanst, verloofd, getrouwd) en terug in de tijd met de mooiste foto’s. Ook is een volledig overzicht van alle artiesten van de afgelopen veertig jaar opgenomen. Bestel het magazine hier.

Ik schreef voor het magazine een historisch overzicht met een tijdlijn, en interviews met diverse medewerkers, stelletjes en andere betrokkenen. Een feest om te doen! Een aantal artikelen verscheen ook als bijlage bij de lokale krant De Stad Gorinchem. Ook wordt er naar aanleiding van het magazine een kleine expositie voor in de open lucht gemaakt.