Roel Mulder – Over mij

Over mij

Welkom op mijn website. Ik verzorg communicatie, ben historicus, ik schrijf, maar doe nog heel veel meer.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig historicus en realiseer ik boeken, tentoonstellingen, artikelen en onderzoek in opdracht. Ik heb vele specialisaties: ik ben in 2006 afgestudeerd in Economische en Sociale Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, en houd me onder andere bezig met onderwerpen als stadsgeschiedenis, bier, vestingwerken en de Hollandse Waterlinie, de Franse Tijd in Nederland, maar ook immigranten, spoorwegen en nog veel meer. Ik bekijk dingen kritisch, geloof lang niet alles maar zoek wel graag de positieve kant.

Daarnaast houd ik me bezig met, wat ik noem ‘creatieve communicatie’: onder andere op het gebied van geschiedenis en erfgoed, maar nog veel meer dan dat. Websites, persberichten, sociale media, vormgeving, illustraties en alles wat ik verder nog kan inzetten en leuk vind. Van communicatie voor musea tot een strip voor Bier!Magazine (‘Tom Pintens, bierdetective’).

Op deze website leest u meer over al mijn werkzaamheden. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!