Roel Mulder – Gemeente Gorinchem: communicatie over cultuur

Gemeente Gorinchem: communicatie over cultuur

Er gaat veel gebeuren op het gebied van cultuur in de gemeente Gorinchem. Ikzelf speel hier al jaren op vele manier een rol in, onder andere in mijn werkzaamheden voor het Gorcums Museum. Sinds april 2019 verzorg ik tevens de communicatie voor het project ‘Huis van Inspiratie’: onder meer het bouwen en inrichten van een nieuwe website, de promotie op sociale media en het samenstellen van een wekelijkse pagina in de krant. Verder schreef ik mee aan de Cultuurvisie die de koers van de gemeente voor de komende jaren uitstippelt, en ben ik betrokken bij veranderingstraject van Huis van Inspiratie naar nieuwe initiatieven op het gebied van cultuureducatie en -participatie.

-> Bekijk de door mij gerealiseerde website van het Huis van Inspiratie