De Weerwolven van Wakkerdam

Parkeerbonnen presenteert: home

Leo R. heeft, na Koehandel, weer een kaartspelletje zelf getekend! Kwestie van uitprinten op stevig papier, uitsnijden, en voilà: een duister spel voor donkere nachten als de wind rond het huis giert.


In De Weerwolven van Wakkerdam sluipen er een aantal weerwolven rond. Maar wie van de minstens acht spelers is een weerwolf? Dat moeten de burgers van Wakkerdam zelf uitvinden. Gelukkig hebben een aantal van hen speciale krachten om informatie te verzamelen, maar... dit maakt ze ook een begeerde buit bij de wolven.
Voor deze door mijzelf getekende versie van het spel hoef je de kaarten enkel uit te printen op karton, even uitsnijden en klaar. Vervolgens wacht je een onheilspellende nacht af en trommelt minstens acht medespelers op voor een avondje Weerwolven.
Niet te vergeten: de spelregels vind je hier.

Hoe ga je nu te werk?

1. Download weerwolven.zip (ca. 5 mb)
Pak dit bestandje uit.
Je beschikt dan over de volgende bestanden:
weerwolven1.doc
weerwolven2.doc

2.
Zoek er mooi karton bij, liefst met een gekleurde achterkant, zodat je er niet doorheen kunt kijken! Je identiteit als burger of weerwolf moet immers gedurende het hele potje geheim blijven. Goed karton, niet te dik en niet te slap, maar toch bruikbaar voor een printer, is o.a. te verkrijgen bij Harolds in Rotterdam.
Print weerwolven1 en weerwolven2 allebei één keer uit.3.
Knip alle kaarten uit. De echte ijverige doe-het-zelvers onder ons kunnen met een schuurmachine nog de hoekjes afschuinen, maar dat hoeft niet. Klaar om te spelen zou ik zeggen!


Terug