Koehandel

Parkeerbonnen presenteert: home

Deze keer geen spel voor op de computer, nee het is een heus gezelschapsspel, en om het nog leuker te maken: je knutselt het eerst zelf in elkaar! Leo R. presenteert, helemaal gratis:


Koehandel: in dit kaartspelletje moet je zoveel mogelijk dieren proberen te vergaren, en dan het liefste de echt waardevolle dieren voor je boerderij. Maar ja, voor niets gaat de zon op, dus je zult ervoor moeten betalen! Door je tegenstanders al dan niet bluffend af te troeven bij het bieden, kun je met weinig geld toch je weiland vol met beesten krijgen.
Om het voor jullie echt leuk te maken, heb ik zelf de beesten n het geld getekend. Je hoeft het alleen maar uit te printen op karton, uit te knippen en je kunt gaan spelen.
`

Hoe ga je nu te werk?

1. Download koehandel.zip (ca. 3,5 mb)
Pak dit bestandje uit.
Je beschikt dan over de volgende bestanden:
Koehandel1.doc
Koehandel2.doc
Koehandel3.doc
Koehandel4.doc
Koehandel5.doc

2.
Zoek er mooi karton bij, liefst met een gekleurde achterkant, want anders kunnen je medespelers misschien zien welke kaarten je hebt, dat is niet echt handig bij het bluffen. Goed karton, niet te dik en niet te slap, maar toch bruikbaar voor een printer, is o.a. te verkrijgen bij Harolds in Rotterdam.
Print Koehandel1 vier keer uit, Koehandel2 vijf keer, en Koehandel3, 4 en 5 en keer.3.
Knip alle kaarten uit en vouw het doosje zodat de kaarten daarin kunnen worden opgeborgen. Klaar om te spelen!


Terug